Despre noi

Echipa noastră

Suntem o echipă mică,
dar puternică

Am combinat pasiunea cu experiența în dezvoltarea jocurilor pentru a-ți aduce cel mai nou joc pentru pasionații de board games.

CardCars aduce entuziasmul curselor de mașini la un alt nivel! Cu mașini de calitate, reguli adaptate vârstei jucătorilor și doza perfectă de adrenalină pentru a triumfa în curse, acest joc transformă fiecare moment într-o aventură palpitantă pe roți!


★★★★★

“O sursă importantă de divertisment pentru jucătorii de toate vârstele.”

Un joc creat din pasiune, pentru pasionați

George Oprea

Business Catalyst

Mihnea Stoian

Creative Geek

Claudiu David

The Mentor

Mihnea Stoian

Creative Geek

Mihnea este un antreprenor de 22 de ani, cu o imaginație foarte bogată, o fire perfecționistă și muncitoare.  În perioada pandemiei, a gândit peste 100 de jocuri, dintre care 6 de tip board game, cu grafică originală, gata de lansare, iar un joc digital se află în faza avansată.

Mihnea este responsabil de game design, vânzări ecommerce și relația cu comunitatea CardCards.

George Oprea

Business Catalyst

George vine atât cu experiența de părinte, care i-a permis să contureze conceptul inițial al jocului, cât și cu experiența în coordonarea de proiecte complexe și lansarea de linii de afaceri. George este responsabil de zonele de management, business development și parteneriate.

Claudiu David

The Mentor

Claudiu contribuie în echipa CardCars ca mentor și expert în sporturile cu motor, aducând cu sine experiența de fost campion de raliu și focusul pentru performanță.

Claudiu David își exprimă acum măiestria în arta core mentoring. Convingerea sa profundă este că autodepășirea este cheia către adevărata bunăstare. Doar prin această autodepășire reușim să descoperim esența veritabilă a ființei noastre. Cu această viziune, Claudiu aduce în echipa CardCars atenția pentru îmbunătățire continuă a echipei și a jocului creat.

De ce CardCards?

CardCars, jocul născut din pasiune, pentru pasionați!

CardCars reprezintă jocul absolut de curse de mașini, combinând mașini de calitate, reguli adaptate vârstei jucătorilor și adrenalina câștigării cursei.

Există o comunitate largă de utilizatori de jocuri de societate, fie că acestea sunt jucate în familie sau în cadrul întâlnirilor tematice.

De la concept la CardCars

Cum am ajuns aici?

Primul prototip a apărut din intenția lui George, co-fondator CardCars, de a crea un mic joc pe cartonul provenit dintr-un colet dezasamblat, pentru fiul său David și colecția sa de mașinuțe. Un joc cu reguli simple, creat în câteva minute.

După ce în decembrie 2022, Mihnea și George s-au cunoscut la evenimentul Școala de Antreprenoriat, conceptul a fost definit pas cu pas, urmând ca în luna mai 2023 să pariticipe la preselecția de proiecte de afaceri din cadrul emisiunii ”Imperiul Leilor” (ProTV). Între timp, s-a alăturat echipei și Claudiu, prieten vechi al lui George, care a îmbrățisat cu entuziasm conceptul de joc propus de Mihnea și George.

Ulterior, jocul a fost prezentat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, unde a primit aviz pozitiv și ofertă de finanțare. Lansarea jocului a fost realizată în data de 28 noiembrie 2023 chiar în seara difuzării emisiunii ”Imperiul Leilor” în care a fost prezentat jocul CardCars. 

Despre CardCars

Cum se joacă?

Fă cunoștință cu un joc captivant de strategie cu cărți și trasee de curse, unde jucătorii se întrec utilizând mașini puternice, aplică strategii și manevre tactice pe baza cărților de joc deținute pentru a ieși învingători!

Vârsta recomandată este între 6 și 99 de ani, iar scopul jocului este de a fi primul jucător care navighează cu succes pe Traseul de Curse, depășește obstacolele și ajunge la linia de sosire după un anumit număr de ture. Jocul este potrivit pentru 3 – 5 ture de traseu pentru o experiență optimă.

Fiecare mașină are abilități unice, iar utilizarea eficientă a combustibilului este cheia pentru a obține avantajul în joc. Combinațiile de cărți și abilitățile mașinilor oferă o experiență de joc dinamică și captivantă.

Colaboratori

Partenerii noștri

Majorette

Majorette, linia de mașinuțe metalice a grupului Simba Dickie Toys (Germania), sprijină CardCars furnizând mașinuțe de înaltă calitate pentru jocul de bază. 

Gamer Design SRL sprijină CardCars prin producția jocului și consiliere de specialitate privind finisajele și ambalarea jocului. Ne bucurăm să avem alături echipa Gamer Design, pe care probabil i-ați întâlnit prin elementele de decor de la Dino Parc Râșnov.

Insym LLC susține CardCars cu soluții digitale complete și o arhitectură robustă, menite să garanteze accesul sigur și rapid la jocul dedicat pasionaților de mașini de curse, CardCars.

2+ Ani

Din 2021 dezvoltăm jocul menit să ofere o nouă abordare, proaspătă si atractivă, pentru jocurile tematice cu curse de mașini.

200+ Ore

Pasiunea și dedicația noastră se revăd în timpul acordat perfecționării jocului CardCars, a finisajelor, graficii și a regulilor de joc.

90 de Cărți de Joc

Un joc incitant care te invită să îl personalizezi și să îl oferi cadou prietenilor, pentru a avea ocazia să joci cu ei oricând vă întâlniți.

5+ Prototipuri

Pe parcursul anilor, am lucrat atent pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor din toate aspectele posibile (aspect, carduri de acțiuni, regulament).