Regulament

CardCars

Regulamentul Jocului de Strategie cu

Bine ați venit la Card Cars, palpitantul joc de strategie cu cărți de joc si traseu de curse, unde jucătorii concurează folosind mașini puternice, aplică strategie și manevrare tactică pe baza cărților de joc deținute pentru a ieși învingători! 

În acest joc, jucătorii controlează mașini cu abilități variate și puteri unice pentru a depăși adversarii și a ajunge la linia de sosire. 


★★★★★

Jocul conține:

1 pistă de curse

2 mașinuțe din metal turnat

2 zaruri

90 de cărți de joc (albastre) cu instrucțiuni pentru a fi folosite în timpul jocului (cărți albastre)

10 cărți (roșii) cu diverse abilități ale mașinilor – fiecare jucător ia una la începutul jocului

25 de cărți cu grafică pe 2 fețe – pentru a fi folosite ca Cărți de Combustibil sau ca Cărți de TururiNumărătoare de Ture, după cum este nevoie

Vârstă recomandată: 6 – 99 ani

Regulile jocului

Obiectiv:

Scopul Card Cars este de a fi primul jucător care navighează cu succes pe Traseu de Curse, depășește obstacolele și ajunge la linia de sosire după un anumit număr de ture. Recomandam jocul pentru 3 – 5 tururi de traseu pentru un joc.

Configurare:

Fiecare jucător selectează o mașină din setul de bază (o mașină roșie și una albastră) și o plasează pe linia de start a traseului. Direcția de deplasare a masinilor poate fi aleasa de jucatori la începutul jocului – în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers.

Creați un pachet de start de cel puțin 30 de cărți pentru fiecare jucător, conținând cel mult 3 exemplare ale aceleiași cărți. 

Fiecare jucător amestecă pachetul propriu și trage cărțile de start. 

Plasați cărțile de combustibil separat de pachet. Cărțile de combustibil nu se numără ca cărți jucate.

Abilitățile mașinii:

Fiecare mașină posedă abilități unice, cum ar fi combustibilul de start, mișcarea de bază, mărimea pachetului de cărți de start, puterea de tragere (de exemplu, săriți următorul tur), obținerea combustibilului cu un anumit cost (cum ar fi epuizarea mașinii sau săritul unui tur) și avantaje specifice în joc. Unele cărți pot acorda abilități suplimentare sau avantaje temporare în timpul jocului.

Reguli privind utilizarea combustibilului:

Cărțile de combustibil oferă resursa necesară pentru a juca anumite cărți sau abilități. Jucătorii pot obține combustibil prin utilizarea cărților deținute sau folosind acțiuni specifice indicate pe cărțile de joc folosite.